Coşul tău este gol!

Filtrare dupa pret

Produse pe pagină:
Ordonează: :
Vizualizare ca: ListăGrid
Desi cultivata intr-una din cele mai mari plantatii din Australia cafeaua Skybury cu o productie de 150 t/an este considerata o cafea rara.Plantatia se afla in nordul statului Quensland districtul Cairns .Cafeaua produsa aici are o aroma delicata de cacao si condimente .La final se remarca note vioaie de  citrice si zmeura. Foarte bine echilibrata.Soi Arabica Typica.Inaltime 500-600 m.Boabe Extra Fancy,Pearlbean.    Puncte obtinute: corp 8/10  armonie 9/10  aciditate 8/..
22,00 lei
(tva inclus)
Este o cafea Arabica Old Bourbon 100% organica , crescuta la umbra (avocado, portocali) , cultivata ecologic in muntii vulcanici din Galapagos unde planta primeste atat caldura si umiditate ceea ce ii confera o aroma si savoare deosebita.Este culeasa manual pe masura ce boabele ajung la maturitate.Procesata prin spalare si uscare naturala.O combinatie neobisnuita de corp plin , curat si o aciditate medie.Aroma este deosebita florala discreta si catifelata .In doua cuvinte , cafea senzationala.Ce..
22,00 lei
(tva inclus)
Cafeaua este cultivata la  1800 m la poalele muntilor Himalaya.Este din soiul Bourbon si este cultivata shade grown Nu se folosesc nici un fel de pesticide si recoltarea se face manual. Aceasta cafea este clasificata organic .Aciditatea scazuta corpul delicat si postgustul catifelat o fac unica Prajita medium light . Se remarca aromele de nuci ceai si iasomie Metode de preparare :  espresso ,aeropress ,french press ,vacuum ,moka. ..
22,00 lei
(tva inclus)
Fiind teritoriu al Statelor Unite cafeaua cultivata in Puerto Rico beneficiaza de una din cele mai bune tehnologii de cultivare si procesare. Ferma San pedro este situata in regiunea Jayuya ,zona cu cele mai inalte varfuri din insula limitata de Oceanul Atlantic si marea caraibelor Ferma este administrata de aceiasi familie ,Atienza, de patru generatii pastrand aceleasi standarde inalte de calitate Cafeaua este culeasa manual procesata prin spalare si uscata in cuptor   Varie..
22,00 lei
(tva inclus)
Aceasta cafea  Bani Matari este cultivata in zonele inalte din apropiere de Sana. Datorita  procesarii  uscate rezulta din preparare o crema senzationala. Aroma de ciocolata neagra si fructe uscate. Metode de preparare :  espresso ,aeropress ,french press ,vacuum ,moka. ..
22,00 lei
(tva inclus)
Din Brazilia am ales o cafea de exceptie produsă la Fazenda Rainha pe o suprafata de 280 ha la 1300 m altitudine.Cafeaua este din soiul Yellow Bourbon si este procesata prin procedeul pulped natural. La concursul Cup of Excelence care este cea mai prestigioasa competitie a obtinut in finala 87,90 puncte. Cafeaua are un gust dulce catifelat plin cu note de ciocolata si crema de banana.Postgustul este memorabil.A fost prajita medium dark pentru a evidentia caracterul. Metode de preparare :&nb..
23,00 lei
(tva inclus)
Aceasta cafea este cultivata in Finca Cerro Azul situata in parcul national cu acelasi nume din departamentul Comayagua.Altitudine 1700-1900m ,sol vulcanic.Varietate Cataui /IH Café.Fermentata uscat si apoi spalata.Este o cafea SHG cu note intense de ciocolata neagra si de prune uscate.Aciditatea este scazuta cu corp bine structurat. Metode de preparare :  espresso ,aeropress ,french press ,vacuum ,moka. ..
23,00 lei
(tva inclus)
Cultivata la mare inaltime (1700 m) in districtul Nyeri aceasta cafea beneficiaza de solul bogat vulcanic si nisipos Soiul este Bourbon . Cafeaua a fost procesata prin spalare in Kagumo langa ecuator folosind apa proaspata a izvorului Riuru din apropiere urmata de uscare naturala Este o cafea cu personalitate in cel mai bun sens .Aroma luxurianta fructata de portocale dulci si mango . Finalul este dulce cu arome florale dar se pot remarca si note de condimente Postgustul este foarte lung si memo..
23,00 lei
(tva inclus)
Din Peru am ales cafeaua Cepro Yanesha Organic. Este cultivata si procesata de indienii din tribul Yanesha , in jur de 7000 care produc anual in jur de 4000 saci Cafeaua este cultivata la inaltimi de 1300 pana la 1700 m la umbra plantatiilor de citrice , mahon impreuna cu plante medicinale. Remarcam la aceasta cafea corpul plin , ciocolata neagra si afine cu final rotund. A fost prajita medium dark pentru a scoate in evidenta corpul plin. Metode de preparare :  espresso ,aeropress ,fr..
23,00 lei
(tva inclus)
Regiunea Cibao se afla in nordul Republicii Dominicane .Cafeaua ce provine din aceasta regiune este produsa la mare altitudine si face parte din categoria Speciality Coffees. Gustul este rotund cu aciditate rafinata.Se remarca note de ciocolata ,nuci dar si o nota vioaie de mar verde.Prajita medium dark scoate in evident dulceata fara nici o urma amaruie. Metode de preparare :  espresso ,aeropress ,french press ,vacuum ,moka. ..
23,00 lei
(tva inclus)