Coşul tău este gol!

Filtrare dupa pret

Produse pe pagină:
Ordonează: :
Vizualizare ca: ListăGrid
Din Brazilia am ales o cafea de exceptie produsă la Fazenda Rainha pe o suprafata de 280 ha la 1300 m altitudine.Cafeaua este din soiul Yellow Bourbon si este procesata prin procedeul pulped natural. La concursul Cup of Excelence care este cea mai prestigioasa competitie a obtinut in finala 87,90 puncte. Cafeaua are un gust dulce catifelat plin cu note de ciocolata si crema de banana.Postgustul este memorabil.A fost prajita medium dark pentru a evidentia caracterul. Metode de preparare :&nb..
23,00 lei
(tva inclus)
Aceasta cafea este cultivata in Finca Cerro Azul situata in parcul national cu acelasi nume din departamentul Comayagua.Altitudine 1700-1900m ,sol vulcanic.Varietate Cataui /IH Café.Fermentata uscat si apoi spalata.Este o cafea SHG cu note intense de ciocolata neagra si de prune uscate.Aciditatea este scazuta cu corp bine structurat. Metode de preparare :  espresso ,aeropress ,french press ,vacuum ,moka. ..
23,00 lei
(tva inclus)
Cultivata la mare inaltime (1700 m) in districtul Nyeri aceasta cafea beneficiaza de solul bogat vulcanic si nisipos Soiul este Bourbon . Cafeaua a fost procesata prin spalare in Kagumo langa ecuator folosind apa proaspata a izvorului Riuru din apropiere urmata de uscare naturala Este o cafea cu personalitate in cel mai bun sens .Aroma luxurianta fructata de portocale dulci si mango . Finalul este dulce cu arome florale dar se pot remarca si note de condimente Postgustul este foarte lung si memo..
23,00 lei
(tva inclus)
Din Peru am ales cafeaua Cepro Yanesha Organic. Este cultivata si procesata de indienii din tribul Yanesha , in jur de 7000 care produc anual in jur de 4000 saci Cafeaua este cultivata la inaltimi de 1300 pana la 1700 m la umbra plantatiilor de citrice , mahon impreuna cu plante medicinale. Remarcam la aceasta cafea corpul plin , ciocolata neagra si afine cu final rotund. A fost prajita medium dark pentru a scoate in evidenta corpul plin. Metode de preparare :  espresso ,aeropress ,fr..
23,00 lei
(tva inclus)
Cafea cu corp si aciditate medie cu note de vanilie.Regiunea Huila se remarca prin solul bogat cu multe ploi si cer acoperit ceea ce o face ideala pentru cultivarea cafelei.Cafeaua a fost prajita medium dark pentru a pune in evidenta caracterul de exceptie. Metode de preparare :  espresso ,aeropress ,french press ,vacuum ,moka. ..
24,00 lei
(tva inclus)
In opinia multora cafeaua Tarrazu este una din cele mai bune din lume .La sud de capitala San Jose se afla Tarrazu una din cele mai importante zone din punct de vedere a culturilor de cafea. Are o savoare usoara si prospetime remarcabila.Aroma excelenta matasoasa si cu aciditate marita . O cafea distinctiva cu un strop de vanilie , caramel ,nuci si tonuri de fructe. Metode de preparare :  espresso ,aeropress ,french press ,vacuum ,moka. ..
24,00 lei
(tva inclus)
Este cafeaua perfecta pentru amatorii de espresso. Aciditatea scazuta si corpul plin o fac ideala pentru espresso. Este plantata la altitudini de peste 1500 m culeasa manual procesata prin spalare si sortata pentru dimensiunea AA .Prezinta note telurice , condimente exotice o aciditate usoara si o aroma complexa Pentru un gust deosebit a fost prajita dark. Metode de preparare :  espresso moka. ..
24,00 lei
(tva inclus)
Regiunea Chiapas se afla in sudul Mexicului chiar la granita cu Guatemala (regiunea Huehuetenango) deci cafeaua prezinta asemanari . Este cultivata in ferma Comalpa la 1100 m si este compusa din boabe de Bourbon caturra si catuai . Este crescuta shade grow si procesata prin spalare. Am incercat o prajire medium light pentru a scoate in evidenta gustul cremos de ciocolata cu lapte si migdale Aciditatea si corpul sant medii spre jos  ceea ce accentueaza gustul cremos Metode de preparare..
24,00 lei
(tva inclus)
Guatemala Antigua combina aromele florale cu cele de condimente exotice si ciocolata. Aciditate suava dar stralucitoare.O cafea vibranta cu un final de lemn aromat putin parfumat.Procesata prin spalare.Cultivata in districtul Antigua aflat la sud-vest de Guatemala City este considerata una din cele mai bune cafele din lume.Este prajita usor spre mediu pentru ai evidentia aroma. Metode de preparare :  espresso ,aeropress ,french press ,vacuum ,moka. ..
25,00 lei
(tva inclus)
Aceasta cafea provine din Mexic regiune Pico de Orizaba.Procesata prin spalare.In momentul in care boabele absorb apa porii sunt deschisi si moleculele de cofeina devin mobile.In acest moment se adauga CO2 presurizat in apa proaspata , moleculele de CO2 se comporta ca un magnet care atrage cofeina (fara a interactiona insa cu carbohidratii sau proteinele).Rezulta o cafea fara cofeina dar cu gust si aroma intacta.Se remarca prin note de  ciocolata neagra, de condimente si tabac . Iar ca arom..
25,00 lei
(tva inclus)