Coşul tău este gol!

Despre noi

     In lume cafeaua se cultiva in regiuni din Africa , America Latina, Asia si insule din Pacific situate in jurul ecuatorului intre Tropicul Racului si Tropicul Capricornului , de aici si numele de Ecuator Cafe.

    Atelierul nostru este specializat in prajirea cafelei artizanal in loturi mici (2kg) cu un prajitor special construit pentru prajirea cafelei gourmet . Variatia temperaturii de prajire in functie de timp este controlata de calculator rezultand o calitate constanta. Profilele au fost realizate de maistrul nostru prajitor calificat in Germania Selectionam doar cele mai bune cafele arabica din regiuni renumite pentru calitatea deosebita. Furnizorii nostrii din Hamburg si Trieste sant principalii furnizori mondiali de “special coffees” Fiecare cafea este prajita in functie de caracteristicile sale incercand sa individualizam si sa scoatem in evidenta unicitatea . Veti gasi in selectia noastra arome dintre cele mai diverse , florale , exotice , minerale . De asemenea va puteti delecta cu cele mai exclusiviste cafele ale caror calitati va vor incanta .

    Am ales sa prajim doar cafele single origin deoarece consideram ca doar un numar foarte restrains de cafele au acelasi profil de prajire Va lasam dumneavoastra placerea de a incerca orice blend Stim ca oferta de piata este uriasa de la amestecuri dintre cele mai ciudate de pe tarabele din piata pana la branduri de renume de pe rafturile supermarketurilor. Noi va oferim altceva .Am ales pentru fiecare cafea un grad de prajire pe care il consideram optim. Daca credeti ca in functie de metoda de preparare doriti altceva va putem satisface orice dorinta pentru o comanda de minim 2 kg.

    Intrati cu noi in minunata lume a cafelei.