Conditii de confidentialitate

Date personale:

Introducerea datelor dumneavoastra personale pe acest site sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivaleaza cu acordul dumneavoastra pentru prelucrarea acestor date in conformitate cu Legea 677/2001. Aceste date nu vor fi folosite de S.C. OLARESCU SI MITRAN S.R.L decat pentru scopul finalizarii comenzilor efectuate de dumneavoastra sau pentru primirea de comunicari comerciale din partea noastra (newsletter) in cazul in care, in formularul de comanda, ati acceptat acest lucru. Potrivit legii, aveti dreptul de acces, interventie si opozitie asupra datelor dvs personale, in conditiile legii 667/2001.

www.ecuatorcafe.ro respectă confidenţialitate fiecărui vizitator, fiind constienţi de importanţa acestui lucru. Informaţia prezentată mai jos este concepută pentru a ajuta vizitatorii si clienţii noştri în a înţelege ce informaţie colectăm de pe siturile operate de www.ecuatorcafe.ro şi modul în care aceasta este folosită. www.ecuatorcafe.ro este singurul deţinator al oricărei informaţii colectate pe siturile administrate de noi. Nu vindem, nu împarţim şi nu inchiriem aceasta informaţie altora altfel decât este menţionat în această declaraţie.

1.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Ecuator Cafe are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

1.2. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

– Personaliza experiența ta și pentru a răspunde nevoilor individuale

– Furniza conținut publicitar personalizat

– Îmbunătăți site-ul nostru

– Îmbunătăți serviciul clienți și nevoile de asistență

– Contacta prin e-mail

– Administra un concurs, promovare sau sondaj

1.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Ecuator Cafe, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 6606, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.2. Noi suntem singurii proprietari ai informațiilor colectate pe acest site. Informațiile tale personale de identificare nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date oricărei alte societăți, indiferent de motive, fără consimțământul tău, altele decât cele necesare pentru îndeplinirea unei cereri și/sau tranzacție, de exemplu pentru a trimite o comandă.

1.4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

1.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Cartier Nord, Str. General Magheru nr. 8, Pitesti, jud. Arges, cod postal 110066, Romania, in atentia S.C. OLARESCU SI MITRAN S.R.L , va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Cartier Nord, Str. General Magheru nr. 8, Pitesti, jud. Arges, cod postal 110066, Romania, in atentia S.C. OLARESCU SI MITRAN S.R.L , va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

1.7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

1.7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

1.7.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

1.8. De asemenea, Ecuator Cafe poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

1.9. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

S.C. OLARESCU SI MITRAN S.R.L

Adresa:  B-dul Republicii nr. 81, Pitesti, Arges, Romania
Tel: 0766.310.778.