Coşul tău este gol!

Cafele deosebite

Produse pe pagină:
Ordonează:
Vizualizare ca: ListăGrid
Desi cultivata intr-una din cele mai mari plantatii din Australia cafeaua Skybury cu o productie de 150 t/an este considerata o cafea rara.Plantatia se afla in nordul statului Quensland districtul Cairns .Cafeaua produsa aici are o aroma delicata de cacao si condimente .La final se remarca note vioaie de  citrice si zmeura. Foarte bine echilibrata.Soi Arabica Typica.Inaltime 500-600 m.Boabe Extra Fancy,Pearlbean.    Puncte obtinute: corp 8/10  armonie 9/10  aciditate 8/..
22,00 lei
tva inclus
Este o cafea Arabica Old Bourbon 100% organica , crescuta la umbra (avocado, portocali) , cultivata ecologic in muntii vulcanici din Galapagos unde planta primeste atat caldura si umiditate ceea ce ii confera o aroma si savoare deosebita.Este culeasa manual pe masura ce boabele ajung la maturitate.Procesata prin spalare si uscare naturala.O combinatie neobisnuita de corp plin , curat si o aciditate medie.Aroma este deosebita florala discreta si catifelata .In doua cuvinte , cafea senzationala.Ce..
22,00 lei
tva inclus
Cafeaua este cultivata la  1800 m la poalele muntilor Himalaya.Este din soiul Bourbon si este cultivata shade grown Nu se folosesc nici un fel de pesticide si recoltarea se face manual. Aceasta cafea este clasificata organic .Aciditatea scazuta corpul delicat si postgustul catifelat o fac unica Prajita medium light . Se remarca aromele de nuci ceai si iasomie Metode de preparare :  espresso ,aeropress ,french press ,vacuum ,moka. ..
22,00 lei
tva inclus
Fiind teritoriu al Statelor Unite cafeaua cultivata in Puerto Rico beneficiaza de una din cele mai bune tehnologii de cultivare si procesare. Ferma San pedro este situata in regiunea Jayuya ,zona cu cele mai inalte varfuri din insula limitata de Oceanul Atlantic si marea caraibelor Ferma este administrata de aceiasi familie ,Atienza, de patru generatii pastrand aceleasi standarde inalte de calitate Cafeaua este culeasa manual procesata prin spalare si uscata in cuptor   Varie..
22,00 lei
tva inclus
Aceasta cafea  Bani Matari este cultivata in zonele inalte din apropiere de Sana. Datorita  procesarii  uscate rezulta din preparare o crema senzationala. Aroma de ciocolata neagra si fructe uscate. Metode de preparare :  espresso ,aeropress ,french press ,vacuum ,moka. ..
22,00 lei
tva inclus
Aceasta cafea este cultivata pe inaltimile muntelui Maru regiunea Boquete in vestul  tarii in ferme mici. Soiul Geisha a castigat aprecieri unanime la multe degustari datorita aromei de iasomie si aciditatii delicate cu note de mango papaya si mandarine. Postgustul este memorabil si indelungat. A fost prajita mediumlight pentru a evidentia gustul floral. Metode de preparare :  aeropress ,french press ,vacuum . ..
43,00 lei
tva inclus
Arborii de cafea prospera pe pantele vulcanice din Hualai si Mauna Loa . Cultivata la umbra in acest mediu cafeaua Kona are un character aparte . Florile apar dupa iarna uscata din regiunea Kona si se recolteaza toamna. Cafeaua este culeasa manual pe masura ce ajunge la maturitate si este procesata uscat . Apoi este sortata automat extra fancy fiind sortul superior . Prezinta un corp mediu aroma de nuci piper si fructe de padure .Soi Arabica Typica.Inaltime 250-750m .Sol Vulcanic .Calitate Extra..
60,00 lei
tva inclus
Despre Jamaica Blue Mountain in doua cuvinte putem spune Rolls Royce-ul cafelei . Carcotasii spun ca e scumpa , ca pentru o cafea buna trebuie folosita cu 10-15% mai multa cafea dar orice impatimit al cafelei nu poate sa ocoleasca aroma sa deosebita . Marginita la sud de Kingston sila nord de Port Maria regiunea muntoasa Blue Mountain are unele din cele mai inalte varfuri din Caraibe  (pana la 2300 m) Climatul este cetos , racoros cu ploi dese (ideal pentru cultivarea cafelei) . Cafeaua de..
85,00 lei
tva inclus
La fel ca sampania coniacul sau vinurile frantuzesti si cafeaua poate fi clasificata Grand Cru sau Premier Grand Cru Guadeloupe Bonifieur este clasificata Grand Cru si este disponibila doar in aceasta insula din Caraibe. In 1720 capitanul Gabriel de Clieu ia cateva plante din Jardin du Roi (serele lui Ludovic al XIV lea) si le planteaza in Guadelope . Datorita originii istorice aceasta cafea este considerata stramosul cafelei Jamaica Blue Mountain. Cele 110 hectare cultivate in regiunea..
120,00 lei
tva inclus
Bourbon Pointu este o varietate obtinuta printr-o mutatie descrisa in 1711 de Domnul d’Hardancourt ,secretar al Companiei Indiilor ,aflat in misiune in insula Reunion. Denumita Cafe du Roi in cronici dupa revolutia franceza a fost redenumita  Cafe Leroy dupa unul din primii sai cultivatori. In 1718 Compania Indiilor a luat decizia de a interzice cultivarea pe insula Reunion. Productia se reia in 1770 dar in 1880 in urma unei epidemii este aproape distrusa. Varietatea parea dispa..
120,00 lei
tva inclus