Coşul tău este gol!

Cafea Verde Asia Australia si Pacific

Produse pe pagină:
Ordonează:
Vizualizare ca: ListăGrid
Este cafeaua perfecta pentru amatorii de espresso. Aciditatea scazuta si corpul plin o fac ideala pentru espresso. Este plantata la altitudini de peste 1500 m culeasa manual procesata prin spalare si sortata pentru dimensiunea AA .Prezinta note telurice , condimente exotice o aciditate usoara si o aroma complexa Pentru un gust deosebit a fost prajita dark.     ..
26,00 lei
tva inclus
Papua Noua Guinee ocupa parte de est a insulei Aceasta cafea este cultivata in regiunea muntoasa din vest in valea Nebilyer in ferme mici situate la altitudini de 1300- 1500 m.Procesata prin spalare si apoi uscata la soare.Corp plin textura cremoasa.Prajita medium dark pentru a evidentia notele minerale de caramel si scortisoara.                                 ..
31,00 lei
tva inclus
Sumatra Mandheling este una din cele mai renumite cafele din lume.Este perfecta pentru un espresso de calitate.Procesata natural aceasta cafea are un corp siropos dar viguros, aroma plina combinata cu aciditate scazuta.Cafeaua preparata este fina catifelata cu postgust indelungat.Certficata Fair Trade Organic. Pentru a evidential gustul catifelat a fost prajita dark.     ..
38,00 lei
tva inclus