Coşul tău este gol!

Cafea Verde America de Sud

Produse pe pagină:
Ordonează:
Vizualizare ca: ListăGrid
Din Brazilia am ales o cafea de exceptie produsă la Fazenda Rainha pe o suprafata de 280 ha la 1300 m altitudine.Cafeaua este din soiul Yellow Bourbon si este procesata prin procedeul pulped natural. La concursul Cup of Excelence care este cea mai prestigioasa competitie a obtinut in finala 87,90 puncte. Cafeaua are un gust dulce catifelat plin cu note de ciocolata si crema de banana.Postgustul este memorabil.A fost prajita medium dark pentru a evidentia caracterul.     ..
26,00 lei
tva inclus
Cafea cu corp si aciditate medie cu note de vanilie.Regiunea Huila se remarca prin solul bogat cu multe ploi si cer acoperit ceea ce o face ideala pentru cultivarea cafelei.Cafeaua a fost prajita medium dark pentru a pune in evidenta caracterul de exceptie.                       ..
30,00 lei
tva inclus
Din Peru am ales cafeaua Cepro Yanesha Organic. Este cultivata si procesata de indienii din tribul Yanesha , in jur de 7000 care produc anual in jur de 4000 saci Cafeaua este cultivata la inaltimi de 1300 pana la 1700 m la umbra plantatiilor de citrice , mahon impreuna cu plante medicinale. Remarcam la aceasta cafea corpul plin , ciocolata neagra si afine cu final rotund. A fost prajita medium dark pentru a scoate in evidenta corpul plin.     ..
30,00 lei
tva inclus
Aceasta cafea provine din Mexic regiune Pico de Orizaba.Procesata prin spalare.In momentul in care boabele absorb apa porii sunt deschisi si moleculele de cofeina devin mobile.In acest moment se adauga CO2 presurizat in apa proaspata , moleculele de CO2 se comporta ca un magnet care atrage cofeina (fara a interactiona insa cu carbohidratii sau proteinele).Rezulta o cafea fara cofeina dar cu gust si aroma intacta.Se remarca prin note de  ciocolata neagra, de condimente si tabac . Iar ca arom..
35,00 lei
tva inclus
COLUMBIA LAS DELICIAS Ferma:Las Dlelicias / Yesid Castañeda/Microlot Soi: Caturra Altitudine : 2.000 m Sol : Vulcanic rezidual Procesata prin spalare si fermentare 24 h urmata de uscare 15-20 zile  Recolta 2016-2017 Densitate : 1.2 kg/l Umiditate : 12% Site   : sub15= 0% , 15= 0% , 16= 25% , 17=16 % , 18=40% 19= 16% , peste 20=2%             ..
38,00 lei
tva inclus