Coşul tău este gol!

America Centrala si Caraibe

Produse pe pagină:
Ordonează:
Vizualizare ca: ListăGrid
Aceasta cafea este cultivata in Finca Cerro Azul situata in parcul national cu acelasi nume din departamentul Comayagua.Altitudine 1700-1900m ,sol vulcanic.Varietate Cataui /IH Café.Fermentata uscat si apoi spalata.Este o cafea SHG cu note intense de ciocolata neagra si de prune uscate.Aciditatea este scazuta cu corp bine structurat. Metode de preparare :  espresso ,aeropress ,french press ,vacuum ,moka. ..
23,00 lei
tva inclus
In opinia multora cafeaua Tarrazu este una din cele mai bune din lume .La sud de capitala San Jose se afla Tarrazu una din cele mai importante zone din punct de vedere a culturilor de cafea. Are o savoare usoara si prospetime remarcabila.Aroma excelenta matasoasa si cu aciditate marita . O cafea distinctiva cu un strop de vanilie , caramel ,nuci si tonuri de fructe. Metode de preparare :  espresso ,aeropress ,french press ,vacuum ,moka. ..
24,00 lei
tva inclus
Regiunea Chiapas se afla in sudul Mexicului chiar la granita cu Guatemala (regiunea Huehuetenango) deci cafeaua prezinta asemanari . Este cultivata in ferma Comalpa la 1100 m si este compusa din boabe de Bourbon caturra si catuai . Este crescuta shade grow si procesata prin spalare. Am incercat o prajire medium light pentru a scoate in evidenta gustul cremos de ciocolata cu lapte si migdale Aciditatea si corpul sant medii spre jos  ceea ce accentueaza gustul cremos Metode de preparare..
24,00 lei
tva inclus
Guatemala Antigua combina aromele florale cu cele de condimente exotice si ciocolata. Aciditate suava dar stralucitoare.O cafea vibranta cu un final de lemn aromat putin parfumat.Procesata prin spalare.Cultivata in districtul Antigua aflat la sud-vest de Guatemala City este considerata una din cele mai bune cafele din lume.Este prajita usor spre mediu pentru ai evidentia aroma. Metode de preparare :  espresso ,aeropress ,french press ,vacuum ,moka. ..
25,00 lei
tva inclus
Am ales din El Salvador cafeaua cultivata la Finca la Joya situata in vestul  tarii langa Apaneca pe o suprafata de 189 ha si o altitudine de peste 1400m. Soiul este Bourbon si este 100% shade grown si SHB Este clasificata Rainforest Aliance Procesata prin spalare.Cu aciditate  placuta si rotunda este o cafea tipica pentru America centrala.Se pot remarca note de ciocolata cu lapte si la final un pic de nuca coapta.Prajita medium pentru a pastra echilibrul acestei cafele. Metode de p..
26,00 lei
tva inclus
HONDURAS EL GUAYABILLO Ferma : El Guayabillo/José Tobías Barrera. Soi : Caturra ,Catuai,Pacas Altitudine :1.800 m Sol :Argilos Procesare : Spalare Gust : Dulce fructat,citrice,migdale Aroma 8,25    Flavour 8,25    Acidity 8,25    Aftertaste 8    Body 8    Balance 8    Global 8,25    Uniformity 10    Sweetness 10    Clean Cup ..
30,00 lei
tva inclus