Coşul tău este gol!

Cafea Verde Africa si Arabia

Produse pe pagină:
Ordonează:
Vizualizare ca: ListăGrid
Cultivata la mare inaltime (1700 m) in districtul Nyeri aceasta cafea beneficiaza de solul bogat vulcanic si nisipos Soiul este Bourbon . Cafeaua a fost procesata prin spalare in Kagumo langa ecuator folosind apa proaspata a izvorului Riuru din apropiere urmata de uscare naturala Este o cafea cu personalitate in cel mai bun sens .Aroma luxurianta fructata de portocale dulci si mango . Finalul este dulce cu arome florale dar se pot remarca si note de condimente Postgustul este foarte lung si memo..
28,00 lei
tva inclus
Etipopia este locul de origine a cafelei arabica si care si azi ne ofera gusturi uluitoareAceasta cafea va va incanta cu note inalte de citrice si note joase cu buchet floral si corp rotund.Orice ceasca este un balsam.Regiune : Yirgacheffee .Inaltime : 2000 m ,sol calcaros Shade Grown ,procesata prin spalare.Prajita Medium Dark.     ..
31,00 lei
tva inclus
Etiopia este tara de nastere a cafelei si singurul loc din lume unde creste fara a fi cultivata. Regiunea Sidamo din sud este liderul productiei de cafea din Etiopia.O sa descoperiti in boabele Sidamo o aroma plina de nuci coapte cu un final lung si delicat. Aroma de fructe exotice si aciditatea medie o face unica.Pentru a evidential aroma cafeaua a fost prajita medium dark.     ..
31,00 lei
tva inclus
Este cultivata la 1500 2600 m altitudine in 4000 mici ferme in regiunea Mzuzu.Aceasta cafea are stilul floral fructat ale cafelelor din Africa de est  dulci si delicate.Puteti  descoperi  gustul de fructe tropicale in special mango fructul pasiunii si mandarine.Are o aciditate mai mica decat cafelele din Kenya sau Etiopia (cele procesate prin spalare) dar ramane stralucitoare si vie.     ..
31,00 lei
tva inclus
Harar este o provincie aflata la est de Adis Abeba. Harar este una din cafelele emblematice din lume . Pe lista aproape a tuturor impatimitilor de cafea Harar se afla in top . Indraznesc sa spun ca daca aveti doar 3 recipiente disponibile pentru cafea sa puneti in ele Etiopia Harar , Guatemala Antigua si Sumatra Mandheling Are parfum de fructe de padure si caise . Este procesata uscat rezultand o boaba fructata cu aroma fructata complexa si un final cu gust usor ,de fermentat ( fara a fi nici ..
46,00 lei
tva inclus
Din padurile seculare ale Etiopiei cafeaua  arabica a pornit sa cucereasca lumea Foarte vie si picanta aceasta cafea reprezinta esenta cafelei africane Regiune Kontir Kaffa  , sol calcaros la altitudinea de 1700m, procesata prin spalare.Prajita medium.     ..
46,00 lei
tva inclus
Cultivata in ferma Mugaya din regiunea Kirinyaga la 1800 m.Calitate AA –boabe mari sortate.Cafeaua este fermentata 36 ore apoi spalata de 2 ori si sortata dupa marime si densitate.Uscata 21 zile dar acoperita in miezul zileisi noaptea.Aroma intensa de fructe uscate struguri negri si prune.Aroma densa si foarte dulce.Cremoasa ,aceata cafea este o combimatie de intensitate si structura.Postgust fructos si lung.       ..
50,00 lei
tva inclus