Coşul tău este gol!

Africa si Arabia

Produse pe pagină:
Ordonează:
Vizualizare ca: ListăGrid
Cultivata la mare inaltime (1700 m) in districtul Nyeri aceasta cafea beneficiaza de solul bogat vulcanic si nisipos Soiul este Bourbon . Cafeaua a fost procesata prin spalare in Kagumo langa ecuator folosind apa proaspata a izvorului Riuru din apropiere urmata de uscare naturala Este o cafea cu personalitate in cel mai bun sens .Aroma luxurianta fructata de portocale dulci si mango . Finalul este dulce cu arome florale dar se pot remarca si note de condimente Postgustul este foarte lung si memo..
23,00 lei
tva inclus
Etipopia este locul de origine a cafelei arabica si care si azi ne ofera gusturi uluitoareAceasta cafea va va incanta cu note inalte de citrice si note joase cu buchet floral si corp rotund.Orice ceasca este un balsam.Regiune : Yirgacheffee .Inaltime : 2000 m ,sol calcaros Shade Grown ,procesata prin spalare.Prajita Medium Dark. Metode de preparare :  aeropress ,french press ,vacuum. ..
26,00 lei
tva inclus
Etiopia este tara de nastere a cafelei si singurul loc din lume unde creste fara a fi cultivata. Regiunea Sidamo din sud este liderul productiei de cafea din Etiopia.O sa descoperiti in boabele Sidamo o aroma plina de nuci coapte cu un final lung si delicat. Aroma de fructe exotice si aciditatea medie o face unica.Pentru a evidential aroma cafeaua a fost prajita medium dark. Metode de preparare :  aeropress ,french press ,vacuum. ..
26,00 lei
tva inclus
Cultivata in ferma Mugaya din regiunea Kirinyaga la 1800 m.Calitate AA –boabe mari sortate.Cafeaua este fermentata 36 ore apoi spalata de 2 ori si sortata dupa marime si densitate.Uscata 21 zile dar acoperita in miezul zileisi noaptea.Aroma intensa de fructe uscate struguri negri si prune.Aroma densa si foarte dulce.Cremoasa ,aceata cafea este o combimatie de intensitate si structura.Postgust fructos si lung. Metode de preparare :  aeropress ,french press ,vacuum. ..
33,00 lei
tva inclus
ETIOPIA  GUJI GRAD 1 Ferma Soi : Diverse arabica Altitudine 1.850-1.950 m Sol : Vulcanic Procesare : Spalare Gust : Ciocolata cu lapte ,piersica coapta, condiment Aroma 8,5 Flavour 8,5 Acidity 8,5 Aftertaste 8,25 Body 8,25 Balance 8,5 Global 8,5 Uniformity 10 Sweetness 10 Clean Cup 10 TOTAL 89 PCT Metode de preparare :  aeropress ,french press ,vacuum ,moka. ..
35,00 lei
tva inclus
ETIOPIA  GUJI  NATURAL  GRAD 1 Ferma: Soi : Diverse arabica Altitudine 1.850-1.950 m Sol : Vulcanic Procesare : Natural Gust : Dulce fructat ,coacaze si cirese negre,note citrice Aroma 8,50  Flavor 8,50  Acidity 8,25 Aftertaste 8,25 Body 8,25 Balance 8,25 Global 8,25 Uniformity 10,00 Sweetness 10,00 Clean Cup 10,00 TOTAL 88.25 PCT Metode de preparare :  espresso ,moka. ..
35,00 lei
tva inclus